Personal | Afaceri
Contul Meu
Calling Services

Servicii telefonice
Apleuri prin internetnalo app

Aplicatia pentru Telefon

Orice Smartphone este bun. Instaleaza aplicatia mobila Nalo si incepe sa suni oriunde te-ai afla.

nalo soft phone

Aplicatia pentru PC

Foloseste-ti computerul ca pe un telefon cu Softul nostru. Tot ce ai de facut este sa il descarci, instalezi si te bucuri de apeluri.

nalo voip phone

Telefoane cu inernet

Telefoanele VoIP cumparate de pe Nalotel.com vin preconfigurate. Conectatil la internet si sunteti gata.

nalo adaptor

Adaptor de internet

Nu este nevoie sa cumparati un telefon nou. Puteti folosi telefonul pe care il aveti. Orice telefon traditional va functiona cu Adaptoarele VoIP


Aplicatia NaloAplicatia Nalo de pe tableta sau telefonul tau, iti permitesa faci apeluri internationale ieftine, catre telefon fix sau mobil de oriunde ai o conexiune la internet. Poti face si primi apeluri, poti trimite mesaje si poti face apeluri video. In plus poti vorbi cu alti utilizatori Nalo gratuit oriunde. Daca nu ai aplicatia Nalo, tot poti face apeluri, cu un cod de access.nalo to nalo calling

Apleuri gretuite Nalo to Nalo

Cu aplicatia Nalo poti face apeluri nelimitate catre orice destinatie. Tot ce ai nevoie este Aplicatia Nalo instalata pe telefonul tau si al prietenului tau.

nalo group calls

Apeluri de grup

Functia Apel de grup te va ajuta sa ramai conectat cu cei care impart aceleasi interese ca si tine, oricand si oriunde.

nalo safe conversation

Conversatii Sigure

Pastreaza-ti conversatiile sensibile private, cu criptarea completa. Veti fi protejat de impostori si persoane rauvoitoare.

nalo file sharing

Distribuirea fisierelor

Cu functia de distribuire a fisierelor poti acum sa trimiti fisiere media, precum imagini si videoclipuri. Este simplu si rapid.

Telefon VirtualTelefonul Virtual Nalo iti permite sa comunici in jurul lumii foarte comod de pe telefon, computer sau laptop. Transforma-ti device-ul intr-un telefon performant si salveaza-ti banii cu cele mai ieftine rate internationale. Tot ce ai nevoie este un computer telefon sau laptop conectat la internet, o pereche de casti, microfon si o camera web.Aplicatie intuitiva

X-Lite arata utilizatorilor cat de usor este sa faci apeluri de pe computer sau laptop. Cu aceasta noua aplicatie utilizatorii vor avea un interfata de telefon virtual ce ofera un si mai usor acces.

international calls app

Interfata prietenoasa

Interfata se axeaza pe anticiparea nevoilor utilizatorului si asigura elemente care sunt usor de folosit, de inteles si folosirea cu usurinta a acestor actiuni.

international calls cheap
international calls deals mobileTelefon cu internetUn telefon VoIP sau telefon cu IP foloseste tehnologia Voce prin Internetpentru a face apeluri telefonice prin reteaua de internet, in locul retelei clasice si invechite de telefonie. Telefonul VoIP inlocuieste telefonul obisnuit de casa. Doar conectati Telefonul VoIP la router cu un cablu de internet. Asta este tot. Poti incepe sa suni oriunde.Casuta Vocala

Nalotel ofera posibilitatea de a transforma mesajele telefonice in email-uri, ceea ce poate fi de mare ajutor pentru afacerea ta.

nalo voice mail

Conferinta

Va putem garanta ca vei avea nevoie la un moment dat de un apel in conferinta. Poti deasemenea sa trimiti fieisere si mesaje text in conversatii de tip conferinta.

nalo conferencing

Redirectionare apel

Cu doar o apasare a unui buton sau atingerea ecranului, poti trimite toate apelurile primite catre un telefon ales.

nalo call forwarding
international calls deals

Telefon traditional cu adaptor VoIPPoti folosi aparatul pe care il ai deja, cum ar fi telefonul sau faxul cu adaptorul VoIP. Acest adaptor este in general un aparat foarte simplu a carui functie principala este de a transofrma vocea umana si informatiile faxului in pachete de date, si invers. Adaptorul trebuie sa fie conectat la telefonul tau de casa sau la fax, si la routerul de internet. Asta este tot, puteti folosi serviciile VoIP.Gata de folosit

Adaptorul nostru VoIP este gata de folosit imediat. Doar conectati-l la cablu,si iti poti folosi traditionalul telefon ca pe un telefon VoIP.

nalo ready to use adaptor

Dimensiuni reduse

Cu adaptorul nostru VoIP, nu trebuie sa iti faci griji pentru spatiul ocupat. Este mic, cu un aspect modern si usor de folosit.

nalo compact adaptor
make an international call
Suna cu numar directNu ai internet? stai fara griji. Primesti un cod de acces. Practic este un numar normal de telefon pe care noi il oferim fiecarui utilizator pentru a suna international sau local, fara acces la internet.nalo offline functionality

Functionalitate Offline

Functionalitatea offline a serviciilor Nalotel se refera la posibilitatea de a folosi toate beneficiile noastre fara conexiune la internet.

nalo international calling flexibility

Flexibilitate

Nu este deloc dificil sa folosesti un Numar de Acces, pe langa asta, avem multe astfel de numere din multe state cu diferite areacode-uri.

nalo pinless dial

Apel fara PIN

Nu iti face grija pentru PIN. Daca iti inregistrezi numarul de telefon nu voi mai fi nevoit sa introduci PINul de fiecare data cand suni la numarul de acces.

nalo up to date balance

Balanta actualizata

Sunteti mereu la curent cu balanta contului. De fiecare data cand vei suna vei auzi balanta inainte ca apelul sa fie facut.
Suna InapoiVrei mai mult? primesti mai mult! Nu esti limitat doar la a face apeluri, poti primi apeluri din exteriorul USA fara nici un cost suplimentar!nalotel calling free

Apeluri Nalotel - unul pentru toti.

Daca veti primi un apel din afara USA, cel ce va suna va folosi din minutele din contul tau. Ei nu vor plati NIMIC! deci familia si prietenii tai pot suna fara griji.

 free international calling

Nici-o diferenta pentru apelurile internationale

Apelantii din afara USA, nu au nevoie de nimic mai mult decat tine! Au nevoie doar sa foloseasca un cod de acces.

nalotel pinless dial

Nalotel - apel fara PIN

Nu iti face griji pentru PIN. Daca inregistrezi numarul prietenului tau, el nu va mai fi nevoit sa foloseasca PINul cand va suna.

nalotel phone service

Nalotel - serviciul 'ei nu sunt singuri'!

Daca apelantul din afara USA are nevoie de ajutor ne poate suna prin intermediul codului de acces. Suntem aici sa ii ajutam.

Mai multe detalii


Fiecare Apel Primit trebuie sa fie initiat oricand din interfata interactiva de web. Utilizatorul introduce numarul la care sa primeasca CallBack-ul, si numarul de telefon al persoanei pe care o vor suna. Callback este initiat cu un apel catre utilizaor si apoi imediat ce ridica telefonul apelul se trimite catre persoana aleasa. Asta inseamna ca mereu va trebui sa ai conexiune la internet pentru a va accesa contul Nalotel. Daca nu ai conectivitate la internet deloc, va putem ajuta cu un numar international virtual. Faceti diverse apeluri imediat ce CallBack este primit din sistem, nu vei mai initia apelul din nou. Atingand tasta diez '#' la sfarsitul conversatiilor tale vei primi un nou ton de apel, inseamnand ca sistemul este deja gata penru a introduce un nou numar de apelat. Nu exista nici o limita, puteti repeta procesul de multe ori, apasand tasta '#'.
Cum functioneaza?free nalotel account

Creaza Cont

Inregistrare online rapida si simpla. Doar iti alegi planul si completezi cu informatiile tale.

free Local Number

Alege un numar

Primesti un numar local de acces sau un toll free in cateva secunde. Sau iti transferi unul existent.

nalotel enjoy calling

Bucura-te de apeluri

Apeluri cu o claritate inbunatatita si usor de folosit cu toate functiile disponibile.

Multiple moduri de a folosi noul numar

nalo soft phone

Aplicatia pentru PC

Foloseste-ti computerul ca pe telefon programul de comunicatii de la Nalotel. Doar il descarci, il istalezi si esti pregatit.

nalo adaptor

Adaptor de internet

Nu este nevoie sa cumperi un telefon, il folosesti pe cel ce il ai. Poti folosi orice telefon clasic cu Nalotel, folosing adaptorul analog.

free nalo app

Aplicatia pentru Telefon

Poti folosi orice telefon smart sau simplu, daca ai ai un ton de apel este suficient.

nalo voip phone

Telefon cu internet

Telefoanele cumparate direct de la Nalotel vin presetate, gata de folosit imediat ce le conectati la reteaua de internet.

Comunicare fara granite


Nalotel va ofera servicii telefonice de incredere si ieftine, atat locale cat si internationale. Cu nalotel va fi mai usor ca niciodata sa iei legatura cu clientii, colegii, familia si prietenii.

international calls and texts

Local si in USA

Pe aceeasi strada, in jurul orasului, sau de-a lungul tarii, oriunde vrei sa suni, acoperim toate nevoile tale!

international calls bundle

International

Esti liber sa suni in jurul lumii , noi iti garantam cea mai buna calitate a apelului.

international calls from usCum functioneaza?call forwarding between carriers

Sincronizeaza numarul

Adauga un numar de telefon in contul tau.

cell call forwarding to voicemail

Alege un numar destinatar

Alege un numar la care sa primesti apelurile redirectionate.

call forwarding directions

Foloseste

Asta e tot. Apelurile se vor redirectiona catre numarul ales.

call forwarding cell phone

Gaseste-ma

'Gaseste-ma' se refera la posibilitatea de a primi apeluri la o alta locatie. Apelurile pe care le primesti sunt redirectionate catre un alt numar local decat numarul international. Sau va fi redirectionat catre alta destinatie care poate fi de exemplu numarul de celular sau alt numar de telefon pe care il doresti. Daca conexiunea nu este facuta, sistemul poate redirectiona apelul catre casuta vocala si adresa de email.

cell  call forwarding number

Urmeaza-ma

'Urmeaza-ma' se refera la posibilitatea de a primi apeluri la orice numar a unui telefon ales, fie ca vor suna toate odata, sau pe rand. Vei alege un numar, si cand acesta este inactiv sistemul redirectioneaza apelul catre o lista de numere de telefon aleasa. Numerele pot fi sunate simultan sau pe rand, sau chiar intr-o ordine preferata ori in functie de programul utilizatorului si locatia in care se afla. Daca nu se face conexiunea, odata ce toate numerele de pe lista sunt sunate, sistemul poate directiona apelul catre o casuta vocala si adresa de email.

De ce recomandam redirectionarea apelurilor?

call forwarding to voicemail

Casuta vocala

Vei primi un mesaj vocal de la fiecare apel pierdut, catre emailul tau. In acest fel nu vei pierde nici un mesaj.

cell call forwarding to voicemail

Mai multe posibilitati

Pentru afaceri mai mici sau la inceput de drum, redirectionarea le da un aspect de companie mare cu multi angajati.

nalotel payment method

Iti alegi metoda de plata.

Oferim metode simple de plata. Putem debita ce consumati lunar, de pe cardul de credit (plata automata) sau poti preplati in contul tau lunar. Este alegerea ta!

nalotel privacy calling

Confidentialitate

Cu functia 'Urmeaza-ma', poti fi sigur ca telefonul tau de casa sau celularul sunt confidentiale si sigure.

call forwarding app

Suna oriunde

De fapt, este o functie care se numeste 'sunat simultan'. Cu aceasta functie, toate apelurile primite catre un numar ales pot fi setate sa sune la mai multe telefoane.


Cauta Tara dupa Litera